Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24§:n mukainen tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Pulse247 Oy, y-tunnus 2131570-6 Syväojankatu 3 A 87700 Kajaani

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Pekka Juntunen Syväojankatu 3 A 87700 Kajaani 020 741 9171 (Puheluhinnat 0207-numeroihin: 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min.)

Rekisterin nimi

Bells Publishing Oy:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käyttötarkoitukset

Rekisterin sisältämiä tietoja käytetään asiakassuhteen hoitoon. Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittamiseen sekä silloin, kun informoimme asiakkaitamme verkkokaupan uusista tuotteista tai muista Bells Publishing Oy:n asioista. Emme luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan etu- ja sukunimi
  • Asiakkaan sähköpostiosoite
  • Asiakkaan postiosoite, postinumero, -toimipaikka ja maa
  • Asiakkaan puhelinnumero
  • Yrityksen nimi ja y-tunnus
  • Suoramarkkinoinnin suostumukset ja kiellot
  • Asiakkaan tilauksen tekemiseen tai rekisteröintiin käyttämä verkkokaupan kieli ja valuutta sekä kauppaversio

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan ensisijaisesti asiakkaalta itseltään palveluiden käytön ja asiakaspalvelun yhteydessä. Palvelutietoa kerätään asiakkaan käyttäessä palveluita. Asiakkaaseen liittyviä tietoja voidaan hankkia ja päivittää lainsäädännön mahdollistamissa tapauksissa asiakkaalle informoituihin käyttötarkoituksiin myös ulkoisista tietolähteistä.

Tietojen luovutukset ja siirrot

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta Pulse247 Oy:n ulkopuolelle. Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, sekä väärinkäytösten ehkäisyssä ja selvittämisessä. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Pulse247 Oy:n hallinnoiman verkkokaupan tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus ja käytettävyys varmistetaan parhain mahdollisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein. Henkilötiedot suojataan asiattomalta pääsyltä ja laittomasti tai vahingossa tapahtuvalta tietojenkäsittelyltä. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan Pulse247 Oy:n ennalta määrittämän henkilön toimesta.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Pulse247 Oy Syväojankatu 3 A 87700 Kajaani

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen oikaisupyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yllä mainittuun osoitteeseen.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietolain 30 §:n mukaisesti rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Verkkokauppa käyttää seuraavia maksutapoja:

  1. Verkkopankki-, sekä pankki- ja luottokorttimaksut
  2. Postiennakko (lisämaksu 5,50 euroa)
  3. Lasku (ainoastaan Y-tunnuksella)
  4. Checkout ja Klarna -lasku ja -erämaksu yksityisasiakkaalle
  5. PayPal -maksut ja -luottokorttimaksut

PANKKI- JA LUOTTOKORTTIMAKSUT

Halutessasi maksaa verkkokauppaostoksesi käyttäen Visa, Visa Electron, MasterCard tai Eurocard luottokortteja, maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy maksupalvelun välityksellä. Bells Publishing Oy toimii tuotteiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle. Pankki- ja luottokorttimaksaminen on asiakkaalle kulutonta.

Pankkikortilla maksaessa ostoksen hinta veloitetaan suoraan asikkaan pankkitililtä. Luottokorttimaksu veloitetaan asiakkaan luottotililtä.

Asiakkaan peruessa tilauksensa, rahat palautetaan automaattisesti takaisin viikon kuluessa.

Emme talleta luottokorttitietoja.

VERKKOPANKKIMAKSUT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki ja Ålandsbanken) kanssa. Verkkopankilla maksaminen on asiakkaalle maksutonta. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Verkkopankilla maksaminen on asiakkaalle maksutonta. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

LASKU

Yrityksille ja julkisyhteisöille laskujen maksuaika on 14 päivää ilman erillistä sopimusta. Laskutuksesta ei veloiteta erillistä laskutuslisää.

Toimitusaika

Toimitusaika on yleensä sanottu tuotteen tiedoissa. Jos tilauksen tuotteita on varastossa (saatavuudeksi merkitty "heti"), toimitusaika on tavallisesti 1-3 päivää. Joskus kuitenkin saattaa käydä niin että varastossa onkin vähemmän tavaraa kuin tuotteen tiedoista näkyy. Tällöin toimitusaika pitenee, ja tarvittaessa otamme yhteyttä asiakkaaseen.

Tuotetakuu

Vialliset tai kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet korvataan uudella tuotteella. Ota välittömästi yhteyttä, mikäli saat viallisen tuotteen.

Tuotepalautukset

Kaikilla verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Kun tuote otetaan käyttöön, palautusoikeus päättyy. (Kuluttajansuojalaki: luku 6, 16§, momentti 5)

Ole aina yhteydessä meihin ennen tuotteen palauttamista, jolloin palautus toimii mutkattomasti.

Kuluttaja vastaa itse tuotteen palauttamisesta tai tuotteen vaihtamisesta aiheituneista kustannuksista.

Tietosuoja

Tilauksen yhteydessä kerättävät tiedot tallennetaan järjestelmäämme vain tilauksen hoitamista ja asiakassuhteen ylläpitoa varten. Tietoja ei anneta kolmannelle osapuolelle.

Bells Publishing Oy:n verkkokauppa käyttää SSL-suojausta. Asiakas voi asioida ja maksaa turvallisesti verkkokaupassa, sillä SSL-suojaus salaa hänen tietokoneensa ja internetsivun palvelimen välisen liikenteen sisällön ja auttaa myös sivuston aitouden varmistamisessa. Näin estetään tietojen päätyminen vääriin käsiin.

Varastosaldo

Bells Publishing Oy pyrkii pitämään tuotteiden varastosaldot ajan tasalla. Jos kuitenkin tuotteen varastosaldoksi ilmoitetaan jostain syystä suurempi määrä kuin varastossa todellisuudessa on, voi käydä niin että asiakas tilaa tuotteen jota ei olekaan varastossa.

Mikäli näin pääsee käymään, asiakkaalle ilmoitetaan virheestä, ja vaihtoehtoina ovat seuraavat:

  1. Tuotetta tilataan lisää, ja toimitusaika viivästyy
  2. Tuotetta ei ole saatavilla lisää, joten tuote vaihdetaan toiseen tai
  3. Tilaus peruutetaan ja kauppasumma palautetaan asiakkaalle, mikäli maksu on jo tapahtunut.

Ladattavat (digitaaliset) tuotteet

Ladattavat (digitaaliset) tuotteet kerätään tavalliseen tapaan ostoskoriin ja maksetaan verkkomaksupalvelua käyttäen. Maksun suoritettuaan asiakas saa suoran latauslinkin ostamaansa tuotteeseen, lisäksi latauslinkki lähetetään myös asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Tiedostot ovat ladattavissa kolme kertaa 30 päivän ajan. Tiedostot voidaan ladata eri päätelaitteille. Tavanomainen Suomen tekijänoikeuslainsäädäntö koskee ladattavien tuotteiden käyttöä ja jakelua.

Ladattavat tuotteet (pdf) voidaan joko tulostaa paperille tai lukea sellaisenaan päätelaitteiden (tietokone, älypuhelin tai tablet) näytöltä.

Hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 10% (painetut nuotit ja kirjat) tai 24% (äänitteet, ladattavat tiedostot, e-kirjat).

Pyrimme päivittämään hintatietoja jatkuvasti ja pitämään ne ajan tasalla, mutta toisinaan tuotteelle saattaa jäädä väärä hinta.

Mikäli asiakas tulee ostaneeksi tuotteen oleellisesti väärään hintaan, tällöin:

  1. Asiakas maksaa hinnan erotuksen.
  2. Tilaus perutaan ja maksu palautetaan asiakkaalle.